Fjällräven - Keb Gaiter Trousers Long Avocado,fjällräven baby,god rabat

DKK2,643.14  DKK1,295.14Spar: 51% off
  • Model: Fjällräven 00902
  • 7547 Antal på lager
  • Fjällräven - Keb Trousers Long Un Blue,fjällräven känken,Crazy forfremmelse
  • Fjällräven - Keb Gaiter Trousers Long Avocado,fjällräven baby,god rabat
  • Fjällräven - Abisko Lite Trekking Trousers Long Un Blue,fjällräven hat,fremragende værdi hot salg
  • Fjällräven - Vidda Pro Trousers Regular Sand,fjallraven rucksack no 21,outlet København
  • Fjällräven - Keb Trousers Long Sand,fjällräven bag,bedste Outlet designer

Vælg venligst:Antal

Fjällräven - Keb Gaiter Trousers Long Avocado,fjällräven baby,god rabat_checkout

Description

fjallraven mini udsalg Fjällräven Bukser Herre , Fjällräven - Keb Gaiter Trousers Long Avocado,fjällräven baby,god rabat fjällräven keb jakke,outlet
Avancerede vandrebukser med smart gamachefunktion. Bukserne er fremstillet af strækstof, G-1000 Eco og G-1000 HD, de har en god pasform og mange lommer, og så er de åndbare. Men's.

Mere om Keb Gaiter Trousers Long fra Fjällräven

Prisbelønnede Keb Trousers nu med indbyggede gamacher. De teknisk avancerede vandrebukser har en perfekt pasform og er udstyret med velgennemtænkte detaljer.
Når det er varmt, kan den nederste del af buksebenet tages af, så bukserne forvandles til shorts ligesom almindelige zip-off-bukser. Den del, der tages af, kan justeres ved læggen vha. en snor, og sammen med støvlekrogen på benafslutningen forvandles den til en gamache, der beskytter benet i kratfyldt terræn.
Bukserne er fremstillet af strækstof med G-1000 Eco på buskebagen, foran på benene og på knæene, hvilket gør dem ekstra slidstærke. Benafslutningerne er forstærket med ekstra slidstærkt G-1000 HeavyDuty, så de kan holde til sliddet fra vandrestøvlerne.
Buskebagen og knæene er anatomisk formet og udstyret med ekstra stærke sømme. Sømmene på indersiden af benene er blevet rykket frem for at undgå, at de generer. Lynlåsåbningen fra knæ til hofte sikrer, at det ikke bliver for varmt, og af samme grund er gylpen også gjort længere. Bukserne har to lommer på benene med klap, hvoraf den ene lomme er udstyret med en indvendig netlomme til småting, f.eks. en telefon. Forlommerne er placeret så højt, at tingene ikke falder ud, når du sætter dig. Bukserne har snore til justering ved benafslutningerne, og benafslutningerne er udover den skjulte støvlekrog udstyret med snøreringe, hvori der kan fastgøres snørebånd eller metalkroge i. Dermed kan buksebenet fastgøres til støvlerne, så der ikke kommer sne og andet ubehageligt i støvlerne.

G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton, G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton,

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.